SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

CHP 6.10.2024 07:50:37 0
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Kütahya Belediyemiz tarafından, her hafta cuma günü 10.00 ile 12.00 arasında, sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı, vatandaşımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcılarımız Haşim Ertekin ve Ümit Tulum; söz alan tüm vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek birim müdürleri ile çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşlarımızdan gelen taleplerle ilgili gerekli talimatlar verilerek; konuların takipçisi olunacağı ve bu doğrultuda şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesiyle vatandaşlarımız için en hızlı ve etkili çözümlerin üretileceği belirtildi.

Toplantıya katılan vatandaşlarımız uygulamadan duydukları memnuniyetini belirterek, Halk Günü toplantılarının devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR AÇILIYOR

Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor

18’inci Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları Festivali başladı

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR'İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU