Sorgun Belediye Başkanı Ekinci, sanayi bölgesiyle ilgili projelerini anlattı Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda projelerini anlattı.

MHP 2.10.2024 08:12:32 0

Ekinci, Sorgun Belediyesi Encümeni Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, sanayide yapacakları altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Sanayi için bir dizi proje hazırladıklarını ve esnaflarla istişare etmek istediklerini anlatan Ekinci, şöyle konuştu:

"Sanayimizi doğal gaza kavuşturacağız. Sanayi dükkanları numaralandırılacak, asfaltsız alan bırakmayacağız. Belediyemizce sanayide çalışan çıraklar için tabldot yemek hizmeti başlatacağız. Sanayi yönetimi için bina yapacağız. Sanayi sitesine belediyemize bağlı idari birim oluşturulacak, idareci görevlendirilecek, zabıta ve temizlik hizmetleri bu birim bünyesinde gerçekleştirilecek. Sanayi Camisi bahçesi yeniden düzenlenecek, tuvaletler ve müştemilatının bakımları ve temizliği belediyemiz himayesinde yürütülecek."

Yozgat,Sorgun Belediyesi

BAŞKANIMIZ, 29 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 18:30’DA BENGÜ TÜRK TV’DE CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK

BELEDİYEMİZ İTFAİYE EKİPLERİ, KAFASINI KUTUYA SIKIŞTIRAN KEDİNİN İMDADINA YETİŞTİ

BAŞKANIMIZ, BENGÜ TÜRK TV ’DE SELVİ KAHRAMAN’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun İtfaiye Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKANIMIZ, DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI NİKAH KIYDI

BAŞKANIMIZ, MEVLİD-İ NEBİ VE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NEDENİYLE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

BAŞKANIMIZ, ALİ KULLUKÇU VE BEGÜM AYGÜN KARDEŞLERİMİZİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ, KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZ MUSTAFA CANLI İÇİN OKUTULAN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI