Sokak hayvanları mobil araçla yerinde kısırlaştırıldı

DİĞER 9.10.2024 23:47:47 0
Sokak hayvanları mobil araçla yerinde kısırlaştırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Hakları Federasyonu’nun kentte oluşturduğu yaşam alanında 10 köpeğin kısırlaştırılmasını mobil araçla yerinde gerçekleştirdi.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, hayvanların bakım ve tedavilerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Diyarbakır’da faaliyet gösteren Hayvan Hakları Federasyonu’nun oluşturduğu yaşam alanında 10 köpeğin kısırlaştırılmasını gerçekleştirdi. Daha önce hizmete alınan mobil kısırlaştırma aracında yapılan çalışmayla hayvanlara steril ve sağlıklı bir ortamda müdahale edildi.

Çalışma, sokak hayvanlarının kontrolsüz üremesini önlemek ve hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla yapılıyor.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Viranşehir Kırsalında Grup Yollarında Sathi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

MUŞ BELEDİYESİ YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Eş Başkan Türk, Mahalle Sakinlerinin Şikayetlerini Dinledi

İpekyolu Arama Kurtarma Ekibimizin 3. Grubu, İlk Yardım Eğitimine Başladı

Huzurlu Bir Kent İçin Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Büyükşehir, Eyyübiye’ye Grup Yolları Kazandırıyor