Tarih: 28.10.2024 15:10

SKB, SAĞLIKLI ŞEHİRLER İÇİN BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin (SKB) 42. Olağan Meclis Toplantısı, “Şehirlere Sağlıklı Dokunuş” temasıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Belediye Meclis Üyesi Gülben Erol ve Veteriner İşleri Müdürü Şükriye Çelikkollu katıldı.
SKB Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Divan Başkanlığını yaptığı toplantı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisi Sağlıklı Şehirler Ağı Yöneticisi Kira Fortune’un açılış mesajıyla başladı. Toplantıda, sağlıklı şehirler için atılacak adımlar ve iyi uygulama örnekleri konuşuldu.
2025 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda SKB’nin yeni logosu da düzenlenen yarışmayla belirlendi. Bir sonraki toplantının İstanbul Bahçelievler Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Bursa,Mudanya Belediyesi

Orjinal Habere Git