SİVEREK’TE SIRA GECESİ EKİBİ TÜM MAHALLELERDE KONSER VERECEK

AK PARTİ 28.06.2024 19:57:12 0
SİVEREK’TE SIRA GECESİ EKİBİ TÜM MAHALLELERDE KONSER VERECEK

Siverek Belediyesi, sıra gecesi müzik ekibiyle kültürel etkinlikler kapsamında merkez mahallelerde açık hava konserleri düzenliyor.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yapılan planlama ile açık hava konseri düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda sahne alan Sıra Gecesi ekibi, ilk konserini Ofis Mahallesi’ndeki Ofis Park’ta verdi.

Konserde sahne alan belediye sanatçıları, farklı müzik türlerinden eserler de seslendirerek dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Yaz sıcak gecelerinin yaşandığı kentte düzenlenen açık hava konserlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Bucak’a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kültürel etkinliklerimizi mahallelerimize taşıyarak vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Açık hava konserlerimiz, hem müzikseverleri bir araya getiriyor hem de şehrimizin zengin kültürel mirasını yaşatma çabamızın bir parçası oluyor. Sıra gecesi ekibimiz, merkez mahallelerimizde belirlenen alanlarda açık hava konserlerine devam edecek.” denildi.

Konser alanına gelen Başkan Bucak, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlardan gelen önerileri dinleyen Bucak, fotoğraf taleplerini ise geri çevirmedi.

Şanlıurfa,Siverek Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°