SİVEREK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

AK PARTİ 9.05.2024 13:14:44 0
SİVEREK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda ilk etapta İlkokullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı hediye edildi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince daha önce okul yönetimleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 380 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. ''Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ekipleri ilk etapta 3 okulda okul yönetimi tarafından tespit edilen 380 öğrencimize ayakkabı yardımında bulundu. Eğitime destek anlamında belediyemiz imkânları doğrultusunda gerek okullarımız gerekse öğrencilerimizin ihtiyaçları bir nebzede olsa karşılanması için desteklerimizi sürdüreceğiz'' denildi.

Şanlıurfa,Siverek Belediyesi

Ata Tohumlarıyla Geleceği Yeşertiyoruz!

S. S. Dinar Pancar Ekicileri Kooperatif ve Mağaza Yetkililerinden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Öztaş, Engelliler Haftası’nda Engelli Vatandaşları Ziyaret Etti

BEM-BİR-SEN Sendikası, Adnan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Osmangazililer Gazze’deki soykırıma sessiz kalmadı