SİSKİ Ekipleri Her An Hizmetinizde 24 Saat Kesintisiz Destek

DİĞER 25.06.2024 15:00:13 0
SİSKİ Ekipleri Her An Hizmetinizde 24 Saat Kesintisiz Destek
Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) arıza ekipleri, şehrimizin su ve kanalizasyon sistemlerinin sorunsuz işlemesi için günün her saati göreve hazır. Siirt'in kent merkezinde meydana gelen kanalizasyon arızalarına ve vidanjör ihtiyaçlarına anında müdahale eden SİSKİ, 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürmektedir.
Kentimizin dört bir yanında aralıksız devam eden bakım ve onarım çalışmaları, vatandaşlarımızdan gelen bildirimler doğrultusunda koordineli bir şekilde ilerliyor. SİSKİ Çağrı Merkezi'ne iletilen her türlü talep, ilgili birimlere hızlı ve etkin bir şekilde aktarılarak, gece geç saatlerde dahi olsa arızalara anında müdahale edilmesi sağlanmaktadır.
Bu süreçte, tüm araç ve ekipmanlarımızla donatılmış ekiplerimiz, herhangi bir aksama olmaksızın hizmet vermek adına planlı ve koordineli çalışmalarına devam etmektedir. SİSKİ ekipleri, Siirt Belediyesi'nin kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet anlayışı çerçevesinde, şehrimizin su ve kanalizasyon altyapısının sağlıklı işleyişini güvence altına almak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.
Siirt Belediyesi olarak, siz değerli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve altyapı sorunlarını minimuma indirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. SİSKİ ekiplerimizin fedakâr çalışmaları ve arıza müdahale hızı, bizlere güvenli ve sağlam bir şehir altyapısı sunmaktadır.

Siirt,Siirt Belediyesi

BAŞKANIMIZ CAZILAR DERESİ TESİS SAHİBİNE PLAKET TAKDİM ETTİ

Eş Başkanların katıldığı TBB meclis toplantısı gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde UCLG-MEWA toplantısı düzenlenecek

Güzel günler için, temizlemek bizden, temiz tutmak sizden!

UCLG-MEWA toplantısı için Diyarbakır’a gelen konuklar tarihi mekanları gezdi

Eş Başkanlar, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Duman’ı ağırladı

Eğil’de içme suyu hattı yapıldı

Doğal yapısı korunan gölet bölgede bir ilk oldu

Demirtaş’tan Van halkına ve Eşbaşkanlara mesaj

20.2°