SIRA GECESİ AÇIK HAVA KONSERLERİ İLGİ GÖRÜYOR

AK PARTİ 5.07.2024 13:55:59 0
SIRA GECESİ AÇIK HAVA KONSERLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Siverek Belediyesi sıra gecesi müzik ekibi ilçede farklı bölgelerde düzenlediği açık hava konserleri vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan sıra gecesi ekibi Açık hava Konserlerinin her hafta farklı mahalle ve parklarda devam ederken 3'üncüsü Fırat mahallesinde bulunan parkta düzenlendi.

Sıra gecesi ekiplerinin seslendirdiği şarkı ve türkülerle vatandaşlar doyasıya eğlenirken bazı vatandaşlar ise türkülere eşlik ederek halay çekti.

Açık hava konserlerine katılan mahalle sakinlerinden Osman Çataltaş memnuniyetini dile getirerek şunları kaydetti. ''Başkanımız Ali Murat Bucak'a teşekkür ediyoruz mahallemizde böyle bir etkinlik düzenlediği için Allah ondan razı olsun. Fırat suyuyla birlikte artık mahallemizde su sıkıntısı da gideriliyor, yollarda sıkıntılarımız var onlarında üstesinden geleceğine inancımız tamdır. İnşallah hem çalışmaların hem de böyle etkinliklerin devamı gelir''

Açık hava konserlerinin 4.üncüsü 9 Temmuz Salı Günü Hacı Ömer Mahallesi Fuat Aban Parkında düzenleneceği belirtildi.

Şanlıurfa,Siverek Belediyesi

Büyükşehir Kent Orkestrası efsane parçalarla Yenikent’e neşe götürdü

Büyükşehir bu söyleşide ‘akran zorbalığına’ dikkat çekti: “Kimse sorunlu değil, herkes sorumludur”

CHP Yıldırım İlçe Yönetiminden Başkan Aydın’a Ziyaret