Sinop-Erfelek İçme Suyu ve Hizmet Birliği Nisan Ayı Meclisi, belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

CHP 30.04.2024 19:01:08 0

Sinop-Erfelek İçme Suyu ve Hizmet Birliği Nisan Ayı olağanüstü Meclisi, belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, birlik meclisine seçilen en yaşlı üye Hikmet Karaduman tarafından açılırken; Birlik Başkanlığı Seçimi ile devam etti ve Birlik Başkanlığına Belediye Başkanımız Metin Gürbüz seçildi.

Belediye Başkanımız ve Birlik Başkanı Metin Gürbüz tarafından yönetilen toplantının devamında; Birlik Meclisi Başkanlık Divanı Seçimi, Birlik Encümen Seçimi, Birlik Plan Bütçe Komisyonu Seçimi yapılarak oturum sonlandı.

Sinop,Sinop Belediyesi

Başkan Zeyrek, “Adaletli olacağız, hakkaniyetli olacağız, eşit hizmet götüreceğiz”

YUNTKÖY-DER’den Başkan Zeyrek’e Tebrik Ziyareti

Bahçe Makinaları ve Yedek Parçaları Alımı