Sinek ve Haşerelere Karşı Yoğun İlaçlama Çalışmaları

DİĞER 1.07.2024 15:07:06 0
Sinek ve Haşerelere Karşı Yoğun İlaçlama Çalışmaları
Siirt Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte artan sinek, böcek ve diğer haşerelerle mücadele için ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu canlılara karşı yoğun bir çaba göstermektedir.
İlaçlama ekipleri, günün erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz bir şekilde, şehrin ana arterlerinden ara sokaklarına kadar geniş bir alanda faaliyet göstermektedir. Mücadelede kapsamlı bir strateji izleyen ekipler, halk sağlığını korumak adına tüm önlemleri titizlikle almaktadır.
Siirt Belediyesi, haşerelerle etkin bir şekilde mücadele etmeye ve Siirt halkına daha temiz bir çevre sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Siirt,Siirt Belediyesi

DULKADİROĞLU KÜMBET PARKI`NIN DEĞİŞİMİNİ TAMAMLADI

DULKADİROĞLU-ÇAĞLAYANCERİT YOLU YENİDEN BAŞLADI

Diyarbakır’da ‘Beyaz Bayrak’ uygulaması yaygınlaştırılıyor