Tarih: 11.10.2024 18:11

Siirt Belediyesi'nin Badminton Kursları Çocukların Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak Orhan Doğan Parkı’nda düzenlenen badminton kursları, çocukların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Belediye tarafından organize edilen bu kurslar, çocukların sporla tanışmalarına ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına katkı sağlıyor.
Badminton kursu, uzman bir spor eğitmeni eşliğinde gerçekleşiyor. Çocuklar, badminton oynayarak hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de sporun temel kurallarını öğreniyorlar. Kurs, çocukların fiziksel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra, özgüvenlerini artırmalarına ve sosyal beceriler kazanmalarına da yardımcı oluyor.
Siirt Belediyesi, sporun yaygınlaştırılması ve çocukların spora teşvik edilmesi amacıyla benzer etkinlikleri sürdüreceğini belirtti. Orhan Doğan Parkı’nda düzenlenen badminton kursu, katılan çocukların ve ailelerinin büyük memnuniyetiyle devam ediyor. Bu tür etkinlikler, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışını yansıtarak çocukların geleceğine yatırım yapmayı amaçlıyor.

Siirt,Siirt Belediyesi

Orjinal Habere Git