Tarih: 16.09.2024 06:35

Siirt Belediyesi'nden Toplu Taşıma Şoförleri ile Verimli Toplantı

Facebook Twitter Linked-in

Siirt Belediyesi Eşbaşkanımız Mehmet Kaysi, meclis üyelerimiz ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü, toplu taşıma araç şoförlerimiz ile bir araya geldi. Toplantıda, şoförlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapmaları için uymaları gereken kurallar, karşılaştıkları sorunlar ve talepleri ele alındı.
Eşbaşkanımız Mehmet Kaysi, halkımızın toplu taşıma araçlarından en iyi şekilde yararlanmaları için şoförlerimizin büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek teşekkür etti. Ayrıca, hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaş memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması için gerekli adımların atılacağını vurguladı.
Toplu taşıma şoförlerimiz de günlük çalışma koşullarında karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirme fırsatı buldu.
Verimli geçen toplantı sonunda, düzenli aralıklarla benzer buluşmaların gerçekleştirileceği ve iletişimin güçlendirilerek hizmet kalitesinin artırılacağı ifade edildi. Siirt Belediyesi olarak, halkımızın toplu taşıma araçlarından en iyi şekilde yararlanabilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.

Siirt,Siirt Belediyesi

Orjinal Habere Git