SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

DİĞER 5.07.2024 21:16:00 0
SİİRT BELEDİYESİ

Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün özenle hazırlanan sıcak yemekler, bakıma muhtaç, hasta ve yemek yapacak fiziksel imkânı olmayan yaşlılar ile özel gereksinimli ailelere ulaştırılıyor.

Bu kapsamda Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde hazırlanan yemekler, Siirt Belediyesi tarafından günlük olarak 43 aileye evlerinde teslim ediliyor. Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Siirt Belediyesi, sosyal yardımların devam edeceğini belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların 0 535 016 05 44 numaralı WhatsApp hattı üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini duyurdu. Çevresinde hasta, yaşlı veya yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi komşuları bulunan vatandaşlar bu hattı kullanarak belediyeye bilgi verebilir.

Siirt,Siirt Belediyesi

Dabbağoğlu Parkında Yenileme Çalışması Yapıyoruz

Otobüslerimizde Dezenfekte Çalışması Yaptık

Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor