Siirt Belediyesi’nden Güres Caddesi Esnafına Temizlik Uyarısı

DİĞER 15.10.2024 19:15:11 0
Siirt Belediyesi’nden Güres Caddesi Esnafına Temizlik Uyarısı
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma Ekibi, kentin en işlek noktalarından biri olan Güres Caddesi'nde önemli bir çalışma başlattı. Şehirde çevre temizliği bilincini artırmak ve çöp toplama düzenine uyulmasını sağlamak amacıyla, cadde üzerinde faaliyet gösteren tüm esnafa çöp saatine riayet etmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda ekipler, esnafla birebir görüşerek, belirlenen saatlerde çöplerin dışarıya bırakılması gerektiğini hatırlattı ve bu kurala uyulmamasının çevre kirliliğine yol açtığını vurguladı.
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp saatlerinin dışına çıkılarak gelişigüzel bırakılan atıkların kentin estetiğine zarar verdiğini, çevre kirliliğine yol açtığını ve halk sağlığını tehdit ettiğini belirtti. Güres Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafa, çöp toplama saatlerine uyulmasının çevrenin korunması ve şehirde temiz bir görünüm sağlanması için hayati önem taşıdığı aktarıldı. Belediye ekipleri, esnafı sadece çöp saatlerine uymakla kalmayıp, işyerlerinin önünde biriken çöplerin zamanında toplanmasının şehirdeki genel temizlik standartlarının yükselmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Siirt,Siirt Belediyesi

İSTANBUL’DA BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENEN VAN KÜLTÜR BULUŞMALARI SONA ERDİ

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan kayıp Rojin’in ailesini yalnız bırakmıyor

Unesco Müzik Şehri Şanlıurfa