Tarih: 19.09.2024 00:52

Siirt Belediyesi Okul Önlerine Yaya Geçidi ve Yol Çizgisi Çalışması Başlattı

Facebook Twitter Linked-in

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, araç trafiğinin yoğun olduğu okul önlerinde öğrencilerin güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçidi ve yol çizgisi çalışması başlattı.

Başlatılan çalışma ile sürücülerin okul önlerinden geçerken daha dikkatli olmaları ve yaya geçitlerini fark etmeleri hedefleniyor. Bu sayede öğrencilerin karşıdan karşıya daha güvenli bir şekilde geçmeleri sağlanacak. Yetkililer, şehir merkezi ve genelindeki tüm okul önlerindeki yaya geçidi çizgilerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın yaya geçitlerinden daha güvenli bir şekilde geçebilmeleri için kent merkezi ve genelindeki tüm okul önlerinde bu uygulamayı hayata geçirmeyi hedefliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Siirt,Siirt Belediyesi

Orjinal Habere Git