Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şehrin Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor

DİĞER 30.09.2024 18:43:45 0
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şehrin Ulaşım Altyapısını Güçlendiriyor
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehirdeki ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Ekipler, kilit parke, kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları açma projelerine de yoğunlaşmış durumda.
 Afetevler Mahallesi'nde devam eden yeni imar yolu açma çalışmaları, bölgenin ulaşım olanaklarını artırmayı hedefliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut yolların yanı sıra yeni güzergahlar oluşturarak şehir içi trafiğini rahatlatmayı amaçlıyor. Bu çalışmalar, Siirt’in büyüme hızına katkıda bulunarak gelecekte oluşabilecek trafik sorunlarının önüne geçmeyi de hedefliyor.
Siirt Belediyesi’nin yürüttüğü bu projelerin temel amaçları arasında; şehir içindeki ulaşım ağını genişletmek, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve şehrin modernleşme sürecine katkı sağlamak yer alıyor. Belediye, bu çalışmalarla hem altyapıyı güçlendirmeyi hem de şehir estetiğini artırmayı planlıyor.

Siirt,Siirt Belediyesi

EŞ BAŞAKANIMIZ TUBA SAILĞAN'DAN İTFAİYE TEŞKİLATIMIZA ZİYARET

İtfaiye istasyonları güçlendiriliyor

Karaköprü Akpiyar Mahallesi Sıcak Asfaltla Buluşturuluyor