Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İstinat Duvarı ve Merdiven Yapım Çalışmalarını Tamamladı

DİĞER 7.09.2024 08:57:42 0

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde başlattığı istinat duvarı ve merdiven çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar kapsamında, Barış mahallesi Vedat Akdağ caddesi, Ulus mahallesi 627 sokak, Alan mahallesi Hayrullah Yaşar caddesi 1633 sokak, Çal Mahallesi 234 ve 205. Sokak, Conkbayır mahallesi 328 sokak, Alan mahallesi ve Çal mahallesinde merdiven yapım işlerini tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bu çalışmaların kentin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak ve olası afet risklerini en aza indirmek için önemli bir adım olduğunu belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki toprak kayması riski minimize edildi.

Siirt Belediyesi, altyapı çalışmalarına yönelik projelerine devam edeceğini ve kentin güvenliği için bu tür yatırımların süreceğini açıkladı. Halkın can ve mal güvenliğini öncelikli tutan Siirt Belediyesi, kent genelindeki sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürecek.

Siirt,Siirt Belediyesi

Ana Dilde Çocuk ve Yetişkinler için Atölye Kayıtlarımız Başladı.

Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi Dualarla Açıldı

Başkan Arı Sümer Mahallesi’nde Vatandaşlarla Pekmez Kaynattı