Siirt Belediyesi, 35 Bin Metrekare Kilit Parke ve 5 Bin Metrekare Bordür Kaldırım Çalışmasına Başladı

Siirt’te Mahallelerde Kilit Parke Taşı Döşeme ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürüyor Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getiriyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde kapsamlı bir altyapı çalışması başlatarak 35 bin metrekare kilit parke taşı döşeme, 5 bin metrekare kaldırım bordür ve 2 bin metre kare oluk çalışmasına start verdi. Bu çalışmalarla birlikte, yolların iyileştirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Siirt Belediye Eş Başkanı Mehmet Kaysi kent genelinde yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Siirt Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında hem yol güvenliğini hem de estetik görünümü ön planda tuttuklarını belirtti. Proje dahilinde, çeşitli mahallelerde yürütülen kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarıyla yollar yenilenip modernize edilecek.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Siirt,Siirt Belediyesi

Gaziler Günü Etkinlikler İle Kutlandı

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Hatay'da Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi'nin açılışını yaptı

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

Nevşehir Belediyesi LGS’ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Ücretsiz Hazırlık Kursu Düzenliyor

MUTLU ÇOCUK YETİŞTİRMENİN SIRLARINI ÖĞRENDİLER

İZKİTAP – 4. İzmir Kitap Fuarı 26 Ekim’de kapılarını açıyor

Motosiklet Çalıştayına Davetlisiniz...

Mavi Bayraklı plajda öğrencilerden anlamlı etkinlik

“Demir Lady” yine zirvede

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı

Macera Park’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün

Öğrencilerimizi Karşılamaya Başladık

Milletvekili Korkmaz’dan Sandıklı Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ziyareti

Raylı sistemin ilk etabı için proje başlıyor

BAŞKAN ÜNLÜCE’DEN HAREKETE DAVET!

Başkan Bozbey, “Tarımın planlanmasına önderlik yapacağız”

Büyükşehir Gençlik Meclisine başvurular başladı

Mersin’in Güzellikleri Çocukların Resimlerinde Hayat Buldu

*İpekyolu Buzhane Mahallesi'nde Dere Taşkını: Eşbaşkan Abdullah Zeydan İncelemelerde Bulundu*