Tarih: 21.09.2024 20:25

Siirt Belediyesi, 35 Bin Metrekare Kilit Parke ve 5 Bin Metrekare Bordür Kaldırım Çalışmasına Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Siirt’te Mahallelerde Kilit Parke Taşı Döşeme ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürüyor Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getiriyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde kapsamlı bir altyapı çalışması başlatarak 35 bin metrekare kilit parke taşı döşeme, 5 bin metrekare kaldırım bordür ve 2 bin metre kare oluk çalışmasına start verdi. Bu çalışmalarla birlikte, yolların iyileştirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Siirt Belediye Eş Başkanı Mehmet Kaysi kent genelinde yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Siirt Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında hem yol güvenliğini hem de estetik görünümü ön planda tuttuklarını belirtti. Proje dahilinde, çeşitli mahallelerde yürütülen kilit parke ve bordür döşeme çalışmalarıyla yollar yenilenip modernize edilecek.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Siirt,Siirt Belediyesi

Orjinal Habere Git