DİĞER 11.10.2024 15:39:04 0
Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’tan Kadın Esnaflara Destek Ziyareti

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, kadın meclis üyeleriyle birlikte kentteki kadın esnafları ziyaret ederek, onların iş hayatındaki başarılarını ve karşılaştıkları zorlukları yerinde dinledi. Bu ziyaretler, kadın girişimcilerin desteklenmesi ve yerel ekonominin güçlendirilmesi amacıyla düzenlendi.

Alağaş, kadın esnaflarla bir araya gelerek, onların hikayelerini dinleme fırsatı buldu. Görüşmelerde, kadınların iş dünyasında karşılaştıkları sorunlar ve elde ettikleri başarılar üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Ayrıca Alağaş, kadınların ekonomik hayata daha aktif katılım göstermesinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmalarda Alağaş, Siirt Belediyesi olarak kadın girişimcilere her zaman destek olduklarını belirterek, kadın esnaflara bol kazançlar diledi. Kadınların iş dünyasında daha fazla yer almasını teşvik etmenin ve toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamanın önemini vurgulayan Alağaş, bu tür etkinliklerin toplumsal gelişime katkı sunduğunu ifade etti.

Kadın esnaflar da Alağaş ve meclis üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Siirt,Siirt Belediyesi

KARAKÖPRÜ’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Kadınlardan JINKART’a Yoğun İlgi

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’tan Kadın Esnaflara Destek Ziyareti

Çermik’te hayvan satış ve kesim alanı tamamlandı