CHP 4.10.2024 23:53:40 0
Sigorta Haftası Kutlamaları Kapsamında İlçemizde Ziyaretler Gerçekleşti

Sigorta Haftası dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren sigortacı esnaflarını ziyaret edildi.
Bu anlamlı ziyarete; İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Tolga Pazar, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü katıldı.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanımız Veysel Topçu, sigorta esnaflarının Sigorta Haftası’nı kutlayarak hayırlı işler diledi.
Belediye Başkanımız Veysel Topçu, sigortacılığın toplum ve bireyler için taşıdığı önemi vurgularken, esnaflarla sohbet edip sektörün ilçemiz ekonomisine katkıları üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Heyet, ziyaret kapsamında yalnızca sigortacıları değil, aynı zamanda ilçemizde farklı sektörlerde hizmet veren esnafları da ziyaret ederek hal hatır sordu ve hayırlı işler temennilerinde bulundu.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Yılmaz Akkılıç 'Bursa Araştırmaları Ödülü’ne başvurular başladı

Büyükşehir’in Yeni Hizmet Binasında ‘Çocuk Tiyatro Sahnesi’ Var

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ