SEYHANLI ERKEK VOLEYBOLCULARDA GALİBİYET SEVİNCİ

CHP 12.10.2024 06:43:49 0
SEYHANLI ERKEK VOLEYBOLCULARDA GALİBİYET SEVİNCİ

Menderes Spor Salonu'nda oynanan Seydişehir Cimnastik Spor Kulübü karşılaşmasında setleri 25-13, 25-23 ve 25-19 kazanarak sezona galibiyet ile başlayan Seyhan Belediyespor'da yüzler gülüyor. Altyapıdan yetişen sporcuların oluşturduğu genç bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini belirten Kulüp Başkanı İrfan İşisağ, "Kazandığımız için mutluyuz. Teknik heyet ve sporcularımızı kutluyoruz. Başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz" dedi. Seyhan Belediyespor, ligin ikinci haftasında pazar günü deplasmanda Konya Pema Koleji ile karşılaşacak.

Adana,Seyhan Belediyesi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Kardeş Şehirler buluşması çerçevesinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Yalvaç’tan Başkan Yardımcısı Baytekin’e ziyaret

Kardeş Kentler Caddesi'nde kazalara neden olan kurp düzeltiliyor

Büyükşehir’den Rahvan At Yarışları

Başkan Bozbey: ‘2050 Vizyonu Çevre Düzeni Planı’ Bursa’nın ‘Kent Anayasası’ olacaktır

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum’u makamında ziyaret etti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ´TAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

HALK SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR