SEYHAN BELEDİYESİ'NDEN VERGİ ÖDEME HATIRLATMASI

CHP 9.05.2024 13:05:36 0
SEYHAN BELEDİYESİ

MÜKELLEFLER İÇİN RAHAT BİR ORTAM SAĞLANDI

Seyhanlı mükelleflerin vergilerini rahatlıkla ödeyebilmeleri için gerekli kolaylığın sağlandığı ve uygun ortamların hazırlanıp ikramlarda bulunulduğunun belirtildiği açıklamada, "Ödemeler, Seyhan Belediyesi merkez bina veznelerinde nakit olarak veya kredi kartı ile yapılabilmektedir. Online ödeme işlemleri Seyhan Belediyesi'nin web sitesinde E-Belediye modülü ve E-devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir" denildi.

HİZMET BÜROLARINDA KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILABİLİYOR

Seyhan Belediyesi Gürselpaşa ve Yeşilyurt hizmet bürolarında, ödemelerin sadece kredi kartı ile yapıldığı, mükelleflerin cezalı ödeme durumuna düşmemeleri ve mağdur olmamaları için ödeme merkezlerinde bulunan veznelerin, Mayıs ayının son haftasında 25 Mayıs cumartesi ve 26 Mayıs pazar günleri de açık olacağı belirtildi.

Adana,Seyhan Belediyesi

11. LİSELER ARASI TİYATRO BULUŞMASI BAŞLIYOR

Büyükşehir çiftçi kart projesini yaygınlaştıracak

ESKİŞEHİR’DE 19 MAYIS COŞKUSU SOKAK ŞENLİĞİYLE TAÇLANDI