SEVİLEN OYUN SEYİRCİYLE BULUŞACAK

CHP 21.10.2024 16:09:55 0
SEVİLEN OYUN SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkacak.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, sahnelediği oyunlar ile başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Gençlik Tiyatrosu geçen sezon sahnelediği “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunuyla ikinci kez Eskişehirlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Haldun Taner’in yazdığı “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyun, 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da izleyici ile buluşacak. Haldun Taner’in yazdığı oyunu Selçuk Tuzcuoğlu yönetiyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek oyun İstiklal Mahallesi İki Eylül Caddesi’nde bulunan Turgut Özakman Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Dil Kursları

Bayraklı’da farkındalık semineri

BAŞKAN YILMAZ, YENİ PARTİLİLERE ROZETLERİNİ TAKTI