SEREBRAL PALSİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

CHP 5.10.2024 04:30:46 0
SEREBRAL PALSİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen “Serebral Palsi Farkındalık Günü” etkinliği, Yalova’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katılarak, spastik engellilere yönelik farkındalık oluşturma çalışmalarını destekledi.

Gazipaşa Caddesi’ndeki Mini Amfi’de düzenlenen etkinlikte, spastik engellilerin yaşamlarına dair farkındalık yaratmak ve toplumda bu konuda duyarlılığı artırmak amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlendi. Etkinliğe Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ ve belediye meclis üyeleri de destek oldu.

YEŞİL BALON UÇURDULAR

Etkinlik kapsamında, engelli bireylerin sosyal hayata katılımını destekleyen projeler ve başarı hikâyeleri paylaşıldı. Katılımcılar, aynı zamanda çeşitli oyunlar ve atölye çalışmaları ile keyifli zaman geçirdi. Katılımcılar, yeşil umut balonları uçurdular.

GÜREL, “FARKLILIKLARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ”

Yalova Belediyesi, engelli bireylerin topluma entegre edilmesi ve yaşam kalitelerinin artırılması için çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, burada bir konuşma yaptı. Gürel, “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır. Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Yıllarca hep beraber katıldığımız çok önemsediğimiz bir etkinlik. Bu ve benzeri organizasyonlar çok önemli. Amacımız genel anlamda engelli bireylerin kentimizde hayatlarını kolaylaştırıcı normalleştirici hale getirici uygulamalar yapmak. Bunla alakalı bazı güzel projelerimiz var ama bunun büyük ölçekli olmasını istiyoruz. Böyle bir arzumuz var” dedi.

Etkinliğe katılan tüm bireylere, ailelerine ve organizasyonun destekçilerine teşekkür eden Gürel, “Farklılıklarımızla güçlüyüz. Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir dünya için birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yalova,Yalova Belediyesi

CHP Lideri Özel, Kepez’de

SEREBRAL PALSİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Milletimizin Başı Sağ Olsun…

5 Ekim Cumartesi Doğu Anadolu Gecesi

Tugay: Dünyanın her yerinden akıllı şehir teknolojilerini araştırıyoruz

Yangın riskleri ve mücadele yöntemleri konuşuldu

Başkan Tugay Aliağa’da liman bölgesini inceledi

MAHALLELERİMİZE HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ GECİKMEDEN SUNACAĞIZ

31.5°