SENFONİ ORKESTRASINDAN UNUTULMAZ GECE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, sanatseverlere unutulmaz bir konser daha sundu. Orkestra şefi Gürer Aykal yönetiminde, çellist Hatice Nisa Sarı’nın solist olarak sahne aldığı konser yoğun ilgi gördü.

Konser,  W.A. Mozart’ın “Saraydan Kız Kaçırma Uvertürü” ile başladı. Ardından F.J. Haydn’in1 numaralı Do Majör Viyolonsel Konçertosu ile devam eden performans, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Yoğun alkışlar üzerine sahneye geri dönen çellist Hatice Nisa Sarı, Ahmet Adnan Saygun’un “Solo Viyolonsel için Partita” eserinin 4. Bölümünü seslendirerek bis yaptı.

Konserin ikinci bölümünde ise, P.I. Tchaikovsky’nin 4 bölümden oluşan 5. Senfonisi icra edildi. Orkestra şefi Gürer Aykal yönetimindeki EBB Senfoni Orkestrası performansıyla sanatseverlerin beğenisini topladı. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hale Kargın, orkestra şefi Gürer Aykal’a sanatseverler adına bir plaket takdim etti.

Geceye Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Tuğgeneral Ahmet Seyfi Selçuk, gazeteci ve yazar Nebil Özgentürk gibi önemli isimler katıldı. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, sahne önünde ve arkasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu konserlerin Eskişehir’in kültürel hayatına önemli bir katkı sağladığını belirtti.

Sanat dolu gece, teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Muhtarlar Günü’nde Başkan Özer’den Muhtarlara Destek Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Sağlıkta Devrim Gibi Uygulama... Hastaneye Gitmeden Tedavi Olabilecekler

Nilüfer Belediyespor'dan üst üste 7. galibiyet

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

İhsan Üren Şiir Ödülü’nün sahibi Aydan Yalçın

Yusuf Alemdar’dan gençlerle tribünden paylaşım: “Hep birlikte Sakaryaspor’un yanındayız”

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN ÇOK DİLLİ BELEDİYECİLİK: PARKLARA KÜRTÇE VE TÜRKÇE TABELA VE UYARI LEVHALARI BIRAKILDI

Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi

Mehmet Akif Hizmet Binası Açıldı

1. AKYAMAÇ ALIÇ FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

Başkan Seçer: “Bu Topraklarda Huzur ve Barışı Sağlamanın Temeli İnsanları Bir Araya Getirmek”

İstanbul'un En Büyük Temizlik Filosu Esenyurt’ta Hizmete Başladı

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ÜNYE’YE MÜJDE

Kavşak ve refüjler bir milyon çiçekle süslenecek

Dil Kursları

Eş Başkanlar, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Iğdır'da yaşanan hayvan katliamına ilişkin basın açıklamasında bulundular.

Bayraklı’da farkındalık semineri

BAŞKAN YILMAZ, YENİ PARTİLİLERE ROZETLERİNİ TAKTI

TRABZON HEYETİNDEN TİFLİS BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE ZİYARET

Eşrefpaşa Hastanesi ek bina inşaatında yoğun tempo