SELDEN ETKİLENEN BUZHANE MAHALLESİ’NDE YOLLARIN ONARIMI YAPILDI

DİĞER 22.09.2024 07:05:17 0
SELDEN ETKİLENEN BUZHANE MAHALLESİ’NDE YOLLARIN ONARIMI YAPILDI

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Buzhane Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından oluşan su baskınları nedeniyle tahrip olan yolların onarımına hız verdi. Ekipler, hasar gören alanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi ve stabilize malzeme ile kaplama işlemlerine başladı.

Mahalledeki tahribatın giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, ilk olarak su baskınlarının bıraktığı enkaza müdahale etti. Ardından, yolların güvenli ve ulaşılabilir hale gelmesi için gerekli malzeme temini sağlandı. Ekipler, hem halkın ulaşımını kolaylaştırmak hem de bölgedeki altyapıyı güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyolu Belediyesi, yaşanan sel felaketin ardından vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilememek için tüm gücünü seferber etmiş durumda. Onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, belediyenin hızlı müdahalesinden dolayı teşekkür etti.

Van,İpekyolu Belediyesi

Gaziler Günü Töreni

Başkan Arı’dan Gaziler Günü Mesajı

Büyükşehir Belediyesi’nin Çaldıran’daki asfalt çalışmaları sürüyor