Şehrin en yoğun güzergahlarından biri Büyükşehirle yepyeni bir yüz kazandı

AK PARTİ 28.06.2024 19:30:58 0
Şehrin en yoğun güzergahlarından biri Büyükşehirle yepyeni bir yüz kazandı
Büyükşehir Belediyesi, Serdivan’da bulunan ve şehrin en yoğun güzergâhlarından İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ı 800 ton asfalt ve üst yapı düzenlemesiyle yepyeni bir yüze kavuşturarak yeniden ulaşıma açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların daha rahat ve modern bir ulaşım altyapısına sahip olabilmesi için 7 gün 24 saat yoğun bir mesai harcıyor.

Şehrin en yoğun bölgesi
Planlanan program dâhilinde güzergahları birer birer yenileyen ekipler, son olarak Serdivan’da bulunan şehrin en işlek güzergahlarından İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ta işleme başladı.
Zamanla deforme olmuş asfalt ilk aşamada söküldü. Bozuk asfaltı alan ekipler güçlü bir altyapı için yola mekanik malzeme serdi. Bu işlemle, yola dökülecek asfaltın uzun ömürlü bir yatırım olması sağlandı.

Alt ve üst yapı sil baştan
Su, kanalizasyon, elektrik ve doğalgaz altyapısının yenilenmesinin ardından YOLBAK ekiplerince 400 metrelik güzergaha 800 ton asfalt serildi.

Her gün yüzlerce aracın geçtiği ve vatandaşın yaya olarak kullandığı 310. Sokak asfalt işleminin de tamamlanmasıyla yeni, modern bir yüze kavuştu.

Uzun yıllar sorunsuz hizmet edecek
YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “İstiklal Mahallemizin 310. Sokakta çalışmalarımızı tamamladık. Zamanla deforme olan eski asfaltı çalışma alanımızdan uzaklaştırarak 800 ton sıcak asfaltı Serdivan’a kazandırdık. Uzun yıllar boyunca sorunsuz hizmet verecek sıcak asfalt bölge halkımıza hayırlı olsun” denildi.

 

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°