Tarih: 26.10.2024 14:33

ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDE YENİLİKÇİ ADIMLAR

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, saha ziyaretleri kapsamında Eskişehir Karayolu üzerinde bulunan Çiniciler Çarşısı’nı ziyaret ederek kapsamlı incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Kahveci, şehrimizin gastronomi kültürüne katkıda bulunmak ve Kütahya’mızın mutfağının bilinirliğini artırmak adına bu alanda yapılacak projelerle ilgili başkan yardımcılarımız, encümen üyelerimiz ve birim müdürlerimiz ile fikir alışverişinde bulundu.

Çiniciler Çarşısı’nda yapılacak çalışmaların detaylarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Kahveci, bu alanın şehrimizdeki konumu itibarıyla büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, en verimli şekilde değerlendirileceğini ve hak ettiği değere kavuşacağını ifade etti.

İncelemeler sırasında bu alanda bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla doğrudan görüşmeler sağlayan Belediye Başkanımız Kahveci talep ve önerileri de değerlendirme fırsatı buldu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Orjinal Habere Git