ŞEHRİMİZİN GASTRONOMİ TUTKUNLARI ÖZGENTÜRK İLE GASTRO KONFERANSTA BULUŞTU

CHP 23.10.2024 16:32:13 0
ŞEHRİMİZİN GASTRONOMİ TUTKUNLARI ÖZGENTÜRK İLE GASTRO KONFERANSTA BULUŞTU
Kütahya Belediyemiz tarafından 1.Kütahya Gastronomi Yarışması etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Yönetmen ve Gazeteci Nebil Özgentürk ile gastronomi tutkunu vatandaşlarımızı bir araya getiren Gastro Konferans, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’muzda gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin köklü mutfak kültürüne dikkat çekerek, gastronomi etkinliklerinin Kütahya’mızın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

Nebil Özgentürk, katılımcılarla paylaşımında gastronomi ile kültürün iç içe geçtiği hikayelerden bahsederek, yemek kültürünün toplumların sosyal ve tarihsel yapısındaki önemine vurgu yaptı. Özgentürk’ün konuşması vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı.

Gastro Konferansa; Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci de katılarak şehrimizin gastronomi yoluyla gelişimine verdikleri desteği gösterdi.

Konferans, Özgentürk’ün yazarı olduğu “Bir Yudum İnsan” kitabını imzalaması, hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

20.2°