ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

DİĞER 9.05.2024 18:42:21 0
ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

Yozgat Belediyesi olarak, şehrimize gelen konuklarımız için tarih ve kültür dolu etkinlikler düzenliyoruz.

Son olarak, şehrimize tarihi ve kültürel faaliyetler için gelen Adanalı misafirlerimiz Yozgat'ın simgelerinden biri olan Tarihi Hayri İnal Konağı'nda ağırlandı. Misafirlerimize Hayri İnal Konağı başta olmak üzere bütün tarihi ve turistik alanlar hakkında tanıtımlar yapılarak, şehrimizin zengin mirası hakkında bilgiler aktarıldı.

Misafirlerimiz, Yozgat'ın yöresel oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirirken, Yozgat Kavurgası başta olmak üzere yöresel yiyecek ve içecekl ikramında bulunuldu. Belediye Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, misafirlerin şehrimizi ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yozgat'ın kültürel zenginliklerini tanıtmaya ve misafirperverliğini sergilemeye devam edeceğini belirtti.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

Genel Başkan Erbakan Ve Başkan Gülpınar’ın İlçe Temasları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Nevşehir’de 19 Mayıs Coşkusu

Karahantepe’ye Doğa Yürüyüşü

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Başkan Arı’nın 19 Mayıs Mesajı