ŞEHİT YAŞAR KUŞ CADDESİ’NE YOL ÇİZGİLERİ ÇEKİLİYOR

CHP 10.07.2024 13:55:17 0
ŞEHİT YAŞAR KUŞ CADDESİ’NE YOL ÇİZGİLERİ ÇEKİLİYOR

Yalova Belediyesi, asfalt çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol çizgisi çalışmalarına başladı. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik rutin çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Şehit Yaşar Kuş Caddesi’nde yol çizgilerini çekmeye başladı.

Kentin dört bir yanında güvenlik önlemlerini alarak kavşaklar ve çevreleri, yaya geçitleri ve yol çizgilerini yenileyen ekipler, yolların görünümünü de daha estetik hala getiriyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, Şehit Yaşar Kuş Caddesi’nde ki SGK Binası önünden başlayarak caddenin iç bölümlerine kadar çalışmanın devam edeceğini belirttiler.

Yol güvenliği ve konforu için düzenlenen çalışmalar sonrasında trafik akışı daha sağlıklı olarak gerçekleştirilecek. Ekipler çalışmalarda çevre kirliliği riski taşımayan termoplastik boya kullanıyor. Özellikle akşam karanlığında sürücülere büyük kolaylık sağlayan çalışmalar tamamlandığında bu güzergâh üzerindeki gece sürüş güvenliği de sağlanmış olacak.


Yalova,Yalova Belediyesi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

20.2°