Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı ile huzur molası

Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı’nda yer alan Atakum Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, uygun fiyatlı restoranı ve çocukların eğlenceli vakit geçirebilececeği oyun parkı ile ailelerin gözde mekanları arasında yer alıyor

GAZİLERE VE ŞEHİT YAKINLARINA ÖZEL İNDİRİM

Türkiş’te merkezi alanda bulunan tesisin restoranı, zengin menüsü ile ziyaretçilerine farklı alternatifler sunuyor. Usta aşçılar tarafından titizlikle hazırlanan kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerine kadar geniş menü, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Restoranda, devletin bekası için fedakarca mücadele eden askerler, gaziler ve şehit aileleri ile polis emeklilerine özel indirim uygulanıyor. Vatandaşlara aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirme fırsatı sunan tesis, Atakum Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla yenilendi. Düzenli olarak tadilat ve onarım çalışmaları yürüten belediye ekipleri, oyun parkında çocukların konfor alanlarını düzenledi. Şehir merkezinde vatandaşlara huzur molası sunan Atakum Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, nezih ortamıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Atakum Belediyesi yetkilileri tesis hakkında, “Atakum Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda yer alan restoranımız, aile bütçesine uygun ve titizlikle hazırlanmış  menüsüyle, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla ziyaret edebileceği bir mekan. Bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak yürüttüğümüz oyun parkı da, çocuklarımızın gün boyu hoşça vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Ulaşımı son derece kolay olan yaşam alanımıza, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” diye konuştular.

Samsun,Atakum Belediyesi

KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çankırı Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmadı

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

21. ULUSLARARASI KONYA MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

DOĞUGAZ 'IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI.

Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Tesisimiz Mama Üretimine Devam Ediyor

AVCILAR’DA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ