ŞEHİR İÇİNDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINA START VERİLDİ

CHP 16.09.2024 18:11:09 0
ŞEHİR İÇİNDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINA START VERİLDİ

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içindeki yolların kalitesini artırmak amacıyla asfalt yama çalışmalarına başladı. Çalışmaların startı Yalova meydanından verildi.

Yalova Belediyesi, yol güvenliğini ve sürüş konforunu artırmayı hedefleyen asfalt yama çalışmalarının startını verdi. Ekipler, asfaltın yıprandığı ve onarıma ihtiyaç duyulan bölgelerde titiz bir şekilde yama çalışması yaparak, trafik akışını daha güvenli hale getiriyor.

Yalova Belediyesi yetkilileri, çalışmaların şehrin birçok noktasında ihtiyaç duyulan alanlarda yapılacağını bildirdi. Yapılan açıklamada yetkililer, bu süreçte vatandaşların geçici trafik düzenlemelerine uymalarını rica etti. Yol bakım çalışmalarının, şehirdeki trafik güvenliğini ve konforunu önemli ölçüde artıracağı belirtildi. Bu kapsamda ilk çalışmanın startı ise Yalova meydanından verildi. Ekipler, kent meydanında ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt ile yama çalışması gerçekleştirdiler.

Yalova,Yalova Belediyesi

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu