CHP 29.09.2024 16:55:36 0
“ŞEHİDİMİZ İZZET TAŞBAŞ ŞEHADETİNİN 9. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, 2015 yılında Hakkari’de şehit düşen J. Uzm. Çvş. Şehit İzzet Alper Taşbaş’ın vefatının 9. sene-i devriyesi olması dolayısıyla şehidimizin adının verildiği Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Orta Okulunda düzenlenen programa katıldı.
Programda öğrencilerimiz tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve şiirler okundu.
Akabinde İlçe Kaymakamımız Kemal Duru Günün Anlam ve Önemine Binaen Konuşma Gerçekleştirdi.
Programa İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İlçe jandarma Komutanımız Fuat Topal, İlçe Emniyet Müdürümüz Tolga Pazar, Askerlik Şube Başkanımız Mehmet Han Bekiroğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ufuk Taşbaş, İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz İrfan Yüksel, Okul Müdürleri, Eğitimciler, Öğrenciler, Şehit ve Gazi Derneği Temsilcileri ve şehidimizin ailesi katıldı.
Şehidimiz İzzet Taşbaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Ahilik geleneği Bursa’da yaşatılıyor

BÜYÜK OZANIMIZ NEŞET ERTAŞ’I ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Turgutlulu Kadınlar Manisa’nın Tarihi ve Kültürünü Keşfetti