SEÇİLDİKTEN SONRAKİ İLK ESNAF ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP 16.04.2024 23:02:59 0
SEÇİLDİKTEN SONRAKİ İLK ESNAF ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart yerel seçimleri sonucunda büyük bir farkla seçimi kazanan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ilk esnaf ve vatandaş ziyaretini yaptı.
Beraberinde; Milletvekili Yaşar Tüzün, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Subaşı, vatandaşlarla sohbet ederek, bayramlarını kutladı.
Vatandaşlardan tebrik mesajları da alan Başkan Subaşı, Bilecik için güzel hizmetler yapacağına dair inancını belirtti.
BAŞKAN MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’BİLECİK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’’
Bilecik’e dair hedef ve ideallerini de vatandaşlarla paylaşan Başkan Subaşı, yeni dönemde Bilecik için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.
Vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Subaşı, çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.
Başkan Subaşı, Bilecik Belediyesi kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek, her türlü talep ve görüşleri dinleyerek çözüm üretmeye hazır olduklarını ifade etti.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

'İKLİM AKADEMİ EĞİTİMLERİ'NİN 5'İNCİSİ GERÇEKLEŞECEK

ÜRETİCİLERE İLAÇLAMA UYARISI

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ UMUT AKDOĞAN: İZMİT’TE TÜGVA VE ENSAR’A AKITILAN PARALARI KESTİK

EFE, KUMPASI BÖYLE KURACAKTI: BAŞKAN TALİMAT VERDİ, BANA SALDIRDILAR!

İZMİT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ DOĞAYLA BULUŞTURDU

BAŞKAN HÜRRİYET, ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ