Şavşat Belediyesi’nden Örnek Kampanya: “Daha Temiz Şavşat için El Ele”

AK PARTİ 20.04.2024 10:10:02 0
Şavşat Belediyesi’nden Örnek Kampanya: “Daha Temiz Şavşat için El Ele”

Şavşat Belediyesi, “Daha Temiz Şavşat için El Ele” sloganıyla çevre temizliği programı düzenledi.

Düzenlenen programa Şavşat Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu, Belediye Başkanı Durmuş Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Evran, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yeşil Şavşat Sitesi önünden başlayan temizlik programında konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın: “Güzel ilçemiz Şavşat’ta çalışmalarımıza başladık. Bunlardan birisi de şehri temiz tutmak, vatandaşlara temiz bir ilçede yaşam sunmaktır. Temizlik elbette belediyemizin asli görevlerindendir. Bizim bugün burada ki asıl amacımız ilçemiz halkında ve geleceğin teminatı çocuklarımızda temizlik bilinci oluşturmaktı. Belediye olarak temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz. Ancak, kirletmemek, çevreyi temiz tutmak, farkındalık oluşturmak ve çocuklarımızı, gençlerimizi ve halkımızı temizlik konusunda daha duyarlı hale getirmek için bir temizlik kampanyası düzenledik. Sayın Kaymakamım, İlçe Milli Eğitim Müdürüm ve kurum amirlerimiz ve öğrencilerimizle güzel Şavşatımızı daha da güzel hale getirmek için hep birlikte temizlik etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Yaptığımız Etkinliğin Turizm Haftasında yapılması ayrı bir önem taşımaktadır. Turizm kenti Sakin Şehir Şavşat’ın daha yaşanabilir olması için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca buradan tüm hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Piknik alanlarımızda lütfen çöplerimizi etrafa atmayalım, çöp poşetlerine toplayalım, ilçe merkezine getirip çöp konteynerlerine atalım. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aydın’ın ardından açıklama yapan Şavşat Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu: “Yediden yetmişe temizlik duyarlılığı kapsamında tüm Şavşat halkına ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu. Temiz çevre, temiz toplum temasıyla yola çıktık, bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Temizlik programı kapsamında ilçe merkezi caddelerinde gerçekleştirilen temizliğin ardından Belediye Başkanı Durmuş Aydın, Kaymakamlık konağının önünde katılımcılara teşekkür etti. Şavşat Belediyesi’nin katılan öğrencilere ikramda bulunması ile program sona erdi.


Artvin,Şavşat Belediyesi

02.05.2024 İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Büyükşehir’den açıklama

Başkan Büyükkılıç’tan Pınarbaşı’da Esnaf Ziyareti

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

Geleceğin Veteriner Hekimlerine Uygulamalı Eğitim

Yerinde Dönüşüm Başvurularında Uyulması Gereken Kurallar Karara Bağlandı

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

21.9°