SATRANÇ TURNUVAMIZIN KAYITLARI BAŞLIYOR

CHP 9.05.2024 16:26:25 0
SATRANÇ TURNUVAMIZIN KAYITLARI BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 18 ve 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 13. Geleneksel Satranç Turnuvası başvuruları 10 Mayıs Cuma günü saat 18.00’da başlayacak.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 13. Geleneksel Satranç Turnuvası’na katılmak isteyenler başvurularını 10 Mayıs Cuma günü saat 18.00’dan itibaren Türkiye Satranç Federasyonu www.tekirdag.tsf.org.tr adresi üzerinden online olarak yapabilecekler.

5 FARKLI KATEGORİDE DÜZENLENECEK

5 farklı kategoride düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 13. Geleneksel Satranç Turnuvası’na A Kategorisi’nde 1300 ve üzeri maksimum ratinge sahip sporcular, B Kategorisi’nde 1299 ve altında maksimum ratinge sahip sporcular ile herhangi bir kuvvet puanı olmayan sporcular, 7 Yaş Kategorisi’nde 2016 doğumlu sporcular, 8 Yaş Kategorisinde 2015 doğumlu sporcular ve 10 Yaş ve Altı Kategorisi’nde ise 2014 ve 2013 doğumlu sporcular katılabilecekler.

KAYITLAR 16 MAYIS’TA SONA ERECEK

Çerkezköy Belediyesi 13. Geleneksel Satranç Turnuvası’na başvuruların 16 Mayıs Perşembe günü saat 17.00 ‘ da sona ereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezi’mizde 18-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi 13. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde ilk 3’e girecek sporculara çeşitli para ödülleri ve hediyeler verilecek. Ayrıca kategorilerinde ilk 10’a girecek sporculara da hediyelerimiz olacak. Geleneksel 13. Satranç Turnuvamıza Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip, 2023- 2024 yılı vizesi yapılmış ve 2017 ile öncesinde doğan sporcular katılabilecekler. Kontenjanımız A Kategorisi için 32, diğer kategoriler için 64 sporcu ile sınırlıdır. Tüm satranç ustalarını turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

Başkan Özmen ESAY eğtimlerini yerinde takip etti

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM 19 MAYIS KUTLAMASI ALANYA FENER ALAYI VE YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİYLE UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞADI

Bolu Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması