SASKİ şehir genelinde 10 bin kapağa müdahale edecek

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:22 0
SASKİ şehir genelinde 10 bin kapağa müdahale edecek
Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) kot farkının altında kalan rögar kapaklarını yükseltme çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde bulunan 10 bin adet kapakta temizlik, onarım ve yükseltme çalışmaları yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), kapak açım, yükseltme ve temizleme çalışmaları kapsamında 10 bin adet kapağa müdahale edecek. Şehrin muhtelif bölgelerinde devam eden çalışmalar kapsamında ana hatların, ızgara ve parsel bacalarının temizliği yapılarak hatların daha sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanacak. İçerisine biriken atık maddelerden dolayı görevini yerine getiremeyen ızgaralar ise aktif hale getirilecek.

Yoğun yağışlarda dahi tıkanıklık sorunu yaşanmayacak
Adapazarı ilçesi Yahyalar ve Erenler ilçesi Küpçüler mahallelerinde tamamlanan çalışmalar ile yollar sürücüler için konforlu hale getirildi. Program kapsamında şehir genelinde devam eden temizlik ve onarım çalışmaları tamamlandığında ise yoğun yağışlarda dahi tıkanıklık sorunu yaşanmayacak. 


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°