Tarih: 29.09.2024 20:56

SARIYAKUP CADDESİ YENİLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

KARATAY’DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN KILCA: SARIYAKUP CADDESİ DAHA KULLANIŞLI HALE GELİYOR

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerinin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Karatay Belediyesi, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahalle yollarındaki modernizasyon faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda belediye Sarıyakup Caddesi’ni yeniliyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın hem bugününe hem de yarınına hizmet etmek için büyük bir gayretin içerisinde olduklarının altını çizdi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol asfaltlama, bakım-onarım, yenileme ve kaldırım gibi birçok çalışma yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamdasıcak asfalt çalışmalarına Sarıyakup Caddesi’nde devam ediyor.Ekipler, caddede yenileme çalışması yürütüyor. 

CADDEMİZ DAHA KULLANIŞLI HALE GELECEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a artı değer katacak her türlü katkıyı sunma çabasında olduklarını aktararak; Karatay’ın hem bugününe hem de yarınına hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Hasan Kılca; “Belediyelerin, sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra fiziki ve üstyapı belediyeciliğine de önem vermesi gerekiyor. Karatay Belediyesi olarak bizler bunu başardığımıza inanıyoruz. Bugün ekiplerimiz Sarıyakup Caddemizi yeniliyor. Celaleddin Karatay Caddesi ile Fetih Caddesi arasında kalan bölümde çalışmalarımız devam ediyor. Burası ekiplerimizin çalışması sonrasında daha güzel ve kullanışlı bir hale gelmiş olacak.Karatay'ımızda planladığımız alt yapısı tamamlanan her sokağı asfaltlıyoruz. Gerek yolları bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda gerekse de yeni yollarda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Karatay’ı bırakabilmek. Biz her zaman olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindeyiz” dedi.  

 


Konya,Karatay Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —