Şanlıurfalı Çocuklar, Büyükşehir İle Yeteneklerini Keşfediyor

DİĞER 27.10.2024 19:57:19 0
Şanlıurfalı Çocuklar, Büyükşehir İle Yeteneklerini Keşfediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Ahmet Yesevi Gençlik Merkezinde 7’den 70’e herkesin zaman geçirebilecekleri atölyeler oluşturuldu.

Spordan sanata birçok farklı branşta kursların düzenlendiği atölye çalışmalarında Şanlıurfalı gençler yeteneklerini keşfediyor.

Genç yeteneklerin keşfedilmesine yönelik yapılan atölye çalışmalarına katılanlar kendi becerilerine göre düzenlenen kurslara katılıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.

Ahmet Yesevi Gençlik Merkezindeki kurslara katılarak el becerilerini geliştirdiklerini anlatan öğrenciler, desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

BATMAN BELEDİYE EŞ BAŞKANLARINDAN SİİRT BELEDİYESİNE ZİYARET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Modern Şehir İçin Çalışmalar

Şilbe Spor Tesislerindeki 2 Nolu Çim Saha yenilendi