Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Viranşehir'e Sıcak Asfalt

DİĞER 12.10.2024 23:55:46 0
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

yürütülen asfalt kaplama çalışmalarından önce, zemin hazırlıkları ve altyapı düzenlemeleri büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, asfalt sezonunu verimli bir şekilde değerlendirerek çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Viranşehir'de birden fazla cadde ve sokakta, kendi kaynaklarıyla uzun ömürlü sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek ilçenin yol ağını her geçen gün daha da güvenli ve konforlu hale getiriyor. Çalışmalar, sadece ana caddelerle sınırlı kalmayıp, yan sokaklar ve mahallelere de sürdürülüyor.

Viranşehir’de sürdürülen bu projeler, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırırken, aynı zamanda ekonomik faaliyetlerin gelişmesine de katkı sağlayacak.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

İPEKYOLU’NDA PERSONELLERE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Ab Karma İstişare Komitesi Üyeleri Kayaşehir'i Gezdi

Nevşehir Belediyesi Ahmet Faik Çakıllı Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Törenle Açıldı

Siirt Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye ve Dik Durma Sehpası Desteği

Meclis Toplantısı Dördüncü Gününde Devam Etti

BİTLİS CADDESİ ESNAFINDAN MUŞ BELEDİYES'NE TEŞEKKÜR!

Yaşamını yitiren 103 can için 103 fidan

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN