AK PARTİ 21.09.2024 19:25:30 0
Sandıklı’da Mevlid-i Nebi Haftası Kapsamında Konferans Düzenlendi
Sandıklı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şubesi iş birliğiyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” konulu bir konferans düzenlendi. 100. Yıl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşen konferansa Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve ilçe protokolü katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferansta, Sandıklı İlçe Müftüsü Ömer Ünal ve Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası’nın önemine dair konuşmalar yaptı. Konferansın konuşmacısı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Murat Alkan ise “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” başlığı altında önemli değerlendirmelerde bulundu. Program, Alkan’ın sunumuyla sona erdi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Büyükşehir KAYMEK’in Değer Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları Başladı

Karabük Belediyesi "Hacer" Filmiyle Kültürel Bir Projeye Ev Sahipliği Yapıyor

DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI ALTAY BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’DE KONUŞTU