Sandıklı’da Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

AK PARTİ 24.10.2024 21:08:34 0
Sandıklı’da Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun düzenlediği “Kariyer Günü Etkinliği”, Sandıklı İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu ve Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Keleş’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli konuşmalar yapıldı. Katılımcılar, kariyer planlaması, meslek seçimleri ve iş dünyasına hazırlık konularında önemli bilgiler paylaştı. Kariyer Günü’nün ardından üniversite yönetimi ve protokol üyeleriyle birlikte Birim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Başkan Öztaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

SOSYAL İNOVASYON AJANSI’NDA CREATHON’24: KONYA’DA “SAAT KULESİ” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Büyükşehir şehrin her köşesinde çocuklara ‘Bir Hikâye Bin Neşe’ götürüyor