Sandıklı’da Gönül Bağları Güçleniyor

AK PARTİ 13.10.2024 06:08:58 0
Sandıklı’da Gönül Bağları Güçleniyor

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, cuma ziyaretleri kapsamında gönüllere dokunmaya devam ediyor. İlk olarak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan’ın kıymetli babası Nurettin Arslan’ı ziyaret ederek samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Öztaş, ardından Karakuzu ve Sönmez ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Ayrıca, geçmiş dönem meclis üyelerimizden Mustafa Okça’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Öztaş, Mehmet Ali Kum’u da ziyaret ederek sağlığına kavuşması için iyi dileklerde bulundu. Başkan Öztaş, vatandaşlarımızın yanında olmaya ve dayanışma ruhunu pekiştirmeye devam ediyor. Bu ziyaretler, hemşehrilerimizle olan bağları güçlendirmeye yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Büyükşehir’den Dünya Kız Çocukları Günü İçin Eğlenceli Etkinlik

650 yıllık Gezek Kültürü Osmangazi’de Yaşatıldı

Hayır Kermesinin Açılışını Gerçekleştirdik