Sandıklı Belediyesi’nden 25 Eylül Eczacılık Günü’nde Eczacılara Ziyaret

AK PARTİ 26.09.2024 21:59:23 0
Sandıklı Belediyesi’nden 25 Eylül Eczacılık Günü’nde Eczacılara Ziyaret

Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 25 Eylül Eczacılık Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren eczacılara özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında eczacılara emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür edilerek, günleri kutlandı. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, “Eczacılarımız sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Verdikleri hizmetler dolayısıyla tüm eczacılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Bağcılar Belediyesi’ne Özel Başarı Ödülü

Başkan Büyükkılıç: “Tomarza İlçemize 10 Milyon TL’lik İçme Suyu Yatırımı Yapıyoruz”

KONYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ KKTC’DE GÖREVLİ İTFAİYE PERSONELLERİNE EĞİTİM VERDİ

Bilim Şenliği İlk Gününde Gençlerin İlgi Odağı Oldu

BAŞKAN DİNÇER ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ EBULFEYZ ELÇİBEY CADDESİ IŞIL IŞIL OLACAK!

Başkan Doğan: “Esnaf teşkilatımızın Samsun’da önemli bir birlikteliği var”

Patnos Belediye Başkanı Taşkın, Mahalleleri İnceledi

Kayseri’de altın madalya Büyükşehir’in

BAŞKAN ALTAY: “KONYA’MIZ 2025 AVRUPA AKILLI TURİZM BAŞKENTİ YARIŞMASI’NDA FİNALE KALAN 7 AVRUPA ŞEHRİNDEN BİRİ OLDU”