Sandıklı Belediyesi, Pazartesi Pazarında Alışverişi Kolaylaştırıyor

AK PARTİ 28.04.2024 16:36:12 0
Sandıklı Belediyesi, Pazartesi Pazarında Alışverişi Kolaylaştırıyor

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sakinlerinin Pazartesi Pazarı’nda daha rahat alışveriş yapabilmeleri için yeni bir düzenleme yapıyor. Pazartesi günleri, saat 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Dereboyu, Caddemiz trafiğe kapatılacak.

Bu düzenleme ile Pazartesi Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşlar, araç trafiğinden etkilenmeyecek ve daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, esnafın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını belirtti.

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz. Esnafımızın da mağdur olmaması için gerekli önlemleri alacağız.” dedi.

Pazartesi günleri uygulanacak olan bu düzenleme ile ilgili detaylı bilgilendirme için Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni Başlıyor

Osmangazi Belediyespor’da Fatih Karayılan Dönemi

Kumaş Üretim Fabrikası 100 Personel Alacak