AK PARTİ 2.10.2024 00:09:39 0
Sandıklı Belediyesi Hollanda Fuarım 2024’te Sandıklı’yı Başarıyla Temsil Etti
Sandıklı Belediyesi, davet üzerine Hollanda’da düzenlenen Fuarım 2024’e katılarak ilçemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etti. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın öncülüğünde sağlanan katılımda, Sandıklı’nın kültürel, ekonomik ve turistik değerleri dünya ile buluşturuldu.
Standımızda özellikle termal turizm ve seracılık alanındaki başarılarımız dikkat çekti. Başkan Öztaş’a fuar süresince Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü de eşlik etti. Öztaş, bu tür uluslararası etkinliklerin Sandıklı’nın tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “İlçemizi dünya çapında tanıtmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Tüm çabamız SANDIKLI için.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

BAŞKAN ALTAY: “ÜLKEMİZİN VE DÜNYANIN SİZE İHTİYACI VAR”

Ve Karşınızda 100. Yıl Bulvarı

“Özel Gereksinimli Vatandaşlarımızın Hayatını Kolaylaştıracak Adımlar Atıyoruz”