Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş Enerji Kentleri Birliği Toplantısına Katıldı

AK PARTİ 11.10.2024 09:16:49 0

Enerji Kentleri Birliği Daimi Üyesi Olan Sandıklı Belediyesi, ilçemizi temsilen Enerji Kentleri Birliği toplantısına katıldı. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, toplantıda yaptığı konuşmada ilçemizin jeotermal ısıtma alanında Türkiye’ye örnek olan projelerini anlattı ve bir sonraki meclis toplantısının Sandıklı ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi için davette bulundu. İlçemizin yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konularında, bakanlık ve birlik görevlilerimizle verimli bir toplantı yapılarak projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Enerji Kentleri Birlik Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’e bu başarılı toplantıyı düzenlediği için teşekkür ederiz. Ayrıca, Nene Hatun diyarı Erzurum’da bizleri misafir eden dadaş kardeşlerimizin sıcak kanlı misafirperverlikleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

3 bin metrelik hat ile Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu

Bağcılarlı Sporculardan Büyük Başarı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Elit Masterler Veteran Futbol Takımının Antrenmanını Ziyaret Etti