AK PARTİ 13.10.2024 20:31:13 0
Samsun’da çocuklar “Uzayın sırlarını keşfe çıktılar”

Her yıl 4-10 Ekim tarihlerinde kutlanan Uzay Haftası, Samsun’da da renkli görüntülerle sahne oldu. Hafta dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum İlçesinde bulunan Keşif Kampüsü’nde “Uzayın Sırlarını Keşfet Maceraya Hazır Ol” temasıyla bir program düzenledi. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Etkinlik kapsamında kurulan uzay atölyelerinde çocuklar hünerlerini sergiledi. Bilgi yarışmasının düzenlendiği, gökyüzü gözleminin ve poster yarışmasının yapıldığı programın en dikkat çeken bölümü ise roket gösterisi ile uzay istasyonu simülasyonu oldu. Programda sergi köşesiyle de Uzay Haftası yansıtılmaya çalışıldı.

Samsun,Samsun Belediyesi

DEREBAŞI VİRAJLARI DÜNYAYA TANITILIYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR ILGIN'A BÜYÜK BİR ÇEVRE YATIRIMI KAZANDIRIYOR

Bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ YENİ DÖNEMDE DE GENÇLERİN GÖZDESİ OLACAK